fbpx

Adásjavító Csomagok

Milyen komponensei vannak a kiváló hangzásnak?

Ahogy a zenék esetében, úgy itt is a hangosabb anyag kap több figyelmet. Belénk van kódolva, hogy a hangosabbat egyből jobbnak találjuk, míg ha több hangos adás után a Tiédre kattintanak, és halkabbnak találják, nagyon gyakran azonnal elkattintanak.

Biztosan ismered azt a zavaró szituációt, amikor a hangerő túlzott ingadozása miatt folyamatosan állítanod kell a hangerőt. Ez a túlzott dinamika következménye, amelyet mi a kompresszorainkal remelkül tudunk orvosolni. (Ha kell, manuálisan is beállítjuk a hangerőszintet.)

Sokkal szívesebben hallgat mindenki egy kellemes beszédhangot, mint egy kellemetlent. Bár ez az előadótól is függ, azért drasztikus változást tudunk elérni a mefelelő utómunkával.

A mikrofon, az akusztika, az előadó hangszíne szinte minden alkalommal termel rezonáns frekvenciákat, melyek nagyon bántják a hallgatók fülét. (Sokszor nem tudatosul a hallgatóban, csak azt érzni, hogy valami nem stimmel, és ezt sokszor a tartalommal köti össze tudat alatt.) Arra is odafigyelunk, hogy ezeket kivegyünk a felvételből, így minden hallgató jólesően tudja hallgatni, még a vájt fülűek is.

Ahány szituáció és előadás, annyiféleképpen van szerepe a háttérzajnak. Egy stadionban történő előadáson fontos, hogy megmaradjon a közönség hangja (célszerű picit ki is emelni a nagyobb hatás érdekében), míg egy podcast esetében ezt a lehető leginkább a 0 dB-hez ideális közelíteni.

Nem csak a monokompatibilitást kell biztosítani az utómunka során (könnyen ki tudja oltani egymást a bal és a jobb oldal, ezt fáziskioltásnak nevezzük), hanem egyaránt érthetőnek és élvezhetőnek kell lennie a végeredménynek, akár telefonon, fejhallgatóban, autóban vagy hifin hallgatjuk.

Bármilyen különleges effektelést biztosítunk. Gyakran jól működik előadások felvételén egy kis magas tónusú reverb, amitől nagyobbnak érződik a terem, de bármi egyébbel is tudunk szolgálni.

Melyik a fontosabb? A kép vagy a hanganyag?

Itt találsz cikkeket a válaszról:

A munkafolyamat

1. Küldd el a kikeverni kívánt anyagot az info@mrgbeats.com email címre.
Elég maga a videó, mi szétválasztjuk az audiót a képi világtól, majd újra egybegyúrjuk, amikor végeztünk.
(Podcastok esetében természetesen csak az audiót célszerű elküldeni.)
Amennibyen vannak, az instrukciókat is írd bele az emailbe.

2. Kihozzuk a lehető legtöbbet a hanganyagból, majd visszaküldjük a kész anyagot.
Az email beérkezésétől számított 24 órán belül visszaküldjük a végeredményt.

3. Minden készen áll a publikáláshoz!

Végtelen számú revision!
Egészen addig visszaküldheted az anyagot javításra, ameddig nem érzed tökéletesnek, legyen ez bármennyi alkalom.

Előre elkészített ajánlataink

Ingyenes Próba

Biztosítunk Számodra egy ingyenes adásjavítást, hogy kiadás nélkül meggyőződhess munkánk minőségéről.

Kezdő

29000 Ft/hónap

(~7 250 Ft/adás)

Haladó

49000 Ft/hónap

(~4 080Ft/adás)

Prémium

89000 Ft/hónap

(~2 220Ft/adás)

Egyszeri Utómunka

9900 Ft/adás

Pro tipp:

Nem kötelező egyedül használnod az előfizetésedet. Ebből kifolyólag célszerű a jobb csomagot választani és osztozni valakivel az előnyeiben.

Példa:
A) Egyedül vásárolsz Haladó csomagot. Ekkor havi 49000 Forintért heti 3 hanganyagot tudsz kikevertetni velünk.
B) Ketten vásároltok Prémium csomagot. Ekkor fejenként havi 44500 Forintért heti 5 kiváló hangminőségű anyag kikeverését biztosítjuk.

Egyedi ajánlatot szeretnél?

Figyelem! A tartalom nem pótolható a jó hangminőséggel!

Mi a már meglévő anyagot javítjuk fel, hogy több emberhez jusson el és azonnal nagyobb bizalmat váltson ki a fogyasztóból.

Ameddig nem elég jó a tartalom, nem ajánljuk szolgáltatásainkat.

Segítség kell a döntéshez?

Tudjuk, hogy egy komoly döntés meghozásához mennyire jól jön egy segítőkész partner, aki mindenről azonnal tud tájékoztatni Téged.

Ezért biztosítunk Számodra segítséget, ami mindig a rendelkezésedre áll és a lehető leggyorsabban a lehető leghasznosabb támogatást nyújtja.