fbpx

Csomagok

Kezdő

3/5

3900 Ft

Haladó

4/5

4900 Ft-9900 Ft

Prémium

5/5

24900 Ft

Zenei Alapok

Exkluzív Zenei Alapok

Nálunk az Exkluzív zenei alap 100%-osan személyre szabott, csak Általad felhasználható zenei alapokat jelent.
Ezeket az alapokat teljes mértékben Rád szabjuk és addig dolgozunk rajta, ameddig tökéletes nem lesz az alkotás.

15900 Ft

Legújabb zenei alapok

Ezeket az alapokat azonnal meg tudod vásárolni.

 • dream
  Trap

  Dream

  3,900 Ft9,900 Ft
 • guitar
  Trap

  Guitar

  3,900 Ft9,900 Ft
 • leave
  Old School

  Leave

  3,900 Ft9,900 Ft
 • pianist
  Old School

  Pianist

  3,900 Ft9,900 Ft

Felvétel

Külső Projekthez
2900 Ft/óra

MRG Beats Zenei Alaphoz
1900 Ft/óra

Prémium Csomaghoz
2 óra ingyen, utána 1900 Ft/óra

Kérj időpontot egyszerűen és gyorsan!

Utómunka

Mix

9900 Ft

Master

5900 Ft

Mix-Master

12900 Ft

Küldd el az elképzeléseid most!

Válaszd ki, hogy mit szeretnél, írd meg a megjegyzésbe a koncepciót, ha van és mi a lehető leghamarabb válaszolunk rá!

Utalványok

Ezek az utalványok tökéletes ajándékok minden zenével foglalkozó egyénnek.

Jönnek az ünnepek?
Közeleg az ismerősöd születésnapja?

Adj ajándékba zenés utalványokat, amelyek nem csak személyesek, de az illető pont az igényeihez mérten tudja felhasználni, ezáltal kihozva belőlük a maximumot és a lehető leginkább előre lendítheti velük a zenei karrierjét.

Adásjavító Csomagok

Milyen komponensei vannak a kiváló hangzásnak?

Ahogy a zenék esetében, úgy itt is a hangosabb anyag kap több figyelmet. Belénk van kódolva, hogy a hangosabbat egyből jobbnak találjuk, míg ha több hangos adás után a  Tiédre kattintanak, és halkabbnak találják, nagyon gyakran azonnal elkattintanak.

Biztosan ismered azt a zavaró szituációt, amikor a hangerő túlzott ingadozása miatt folyamatosan állítanod kell a hangerőt. Ez a túlzott dinamika következménye, amelyet mi a kompresszorainkal remelkül tudunk orvosolni. (Ha kell, manuálisan is beállítjuk a hangerőszintet.)

Sokkal szívesebben hallgat mindenki egy kellemes beszédhangot, mint egy kellemetlent. Bár ez az előadótól is függ, azért drasztikus változást lehet elérni a mefelelő utómunkával.

A mikrofon, az akusztika, az előadó hangszíne szinte minden alkalommal termel rezonáns frekvenciákat, melyek nagyon bántják a hallgatók fülét. (Sokszor nem tudatosul a hallgatóban, csak azt érzni, hogy valami nem stimmel, és ezt sokszor a tartalommal köti össze tudat alatt.) Arra is odafigyelunk, hogy ezeket kivegyünk a felvételből, így minden hallgató jólesően tudja hallgatni, még a vájt fülűek is.

Ahány szituáció és előadás, annyiféleképpen van szerepe a háttérzajnak. Egy stadionban történő előadáson fontos, hogy megmaradjon a közönség hangja (célszerű picit ki is emelni a nagyobb hatás érdekében), míg egy podcast esetében ezt a lehető leginkább a 0 dB-hez ideális közelíteni.

Nem csak a monokompatibilitást kell biztosítani az utómunka során (könnyen ki tudja oltani egymást a bal és a jobb oldal, ezt fáziskioltásnak nevezzük), hanem egyaránt érthetőnek és élvezhetőnek kell lennie a végeredménynek, akár telefonon, fejhallgatóban, autóban vagy hifin hallgatjuk.

Bármilyen különleges effektelést biztosítunk. Gyakran jól működik előadások felvételén egy kis magas tónusú reverb, amitől nagyobbnak érződik a terem, de bármi egyébbel is tudunk szolgálni.

Segítség kell a döntéshez?

Tudjuk, hogy egy komoly döntés meghozásához mennyire jól jön egy segítőkész partner, aki mindenről azonnal tud tájékoztatni Téged.

Ezért biztosítunk Számodra segítséget, ami mindig a rendelkezésedre áll és a lehető leggyorsabban a lehető leghasznosabb támogatást nyújtja.