fbpx

Csomagok

Mire jók a csomagok?

Csomagok választásával sokkal egyszerűbben juthatsz hozzá az általad igényelt szolgáltatásokhoz és termékekhez,
ezáltal időt és energiát spórolhatsz meg.

Emellett a Prémium csomagot választva még olcsóbban jutsz hozzá a szolgáltatásokhoz, mintha egyesével szereznéd be őket, hiszen így nem kell külön utómunkát vásárolj és a felvétel is ingyenes az elő 2 órában.

Ez a szöveg alatt részletes leírást találsz a csomagokról, de szívesen segítünk, ha bármilyen kérdés felmerül Benned.

Kezdő

3/5

Kifutó csomag

Haladó

4/5

Kifutó csomag

Prémium

5/5

50.000 Ft-150.000 Ft

Zenei Alapok

Exkluzív Zenei Alapok

Nálunk az Exkluzív zenei alap 100%-osan személyre szabott, csak Általad felhasználható műveket jelent.
Ezeket az alapokat teljes mértékben Rád szabjuk és addig dolgozunk rajta, ameddig tökéletes nem lesz az alkotás.

A munkafolyamat menete

1. A rendelés leadásával egyből megkapjuk az értesítést a vásárlásodról, rendszerünk pedig  automatikusan elküldi a számlát az email címedre.

2. A rendelés befejeztekor kapsz egy letölthető PDF-et, ahol egy rövid leírás és egy link fogad.  Ezen a linken keresztül tudod egyszerűen és gyorsan feltölteni az utómunkázni kívánt anyagot és itt meg is tudsz adni minden információt.

3. Ettől függetlenül, a rendelés leadásától számított 16 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot emailben és megadunk minden információt, elérhetőséget.

4. El is kezdjük a közös munkát és Kihozzuk Dalodból a Legtöbbet!

5. Addig dolgozunk és küldjük rendszeresen a változtatásokat, ameddig nem találtod tökéletesnek a zenédet.

+1. Express Szolgáltatás rendelésével azonnal a sor elejére kerülsz és nagyjából 2x gyorsabban elkészítjük a zenédet.

0
Eddig elkészített Exkluzív Zenei Alapok száma

Mindenhez megvan a megfelelő eszközünk, így ténylegesen biztosítani tudjuk az általad megálmodott zenének a megvalósítását.

Emellett pedig, ha meggondolod magad, szólj és mi bármit átalakítunk. Teljesen megértjük, amikor a megvalóstíás közben új ötletek merülnek fel és változik a koncepció.

Azonnal letölthető zenei alapok

 • 320 kbps mp3 (Pre-Master + Master)
 • 320 kbps mp3 (Pre-Master + Master)
 • 24 bit wav (Pre-Master + Master)
 • 320 kbps mp3 (Pre-Master + Master)
 • 24 bit wav (Pre-Master + Master)
 •  Sávok külön (manuálisan küldjük el emailben 24 órán belül)

Legújabb zenei alapok

Ezeket az alapokat azonnal le tudod tölteni.

Felvétel

Miket biztosítunk?

Mi biztosítjuk a megfelelő eszközöket a kiváló felvételhez. Erről több információt a GYIK menüpont alatt találsz.

Segítünk a folyamat közben, hogy mit hogyan célszerű felvenni és tippeket adunk, hogy még jobb lehessen a végeredmény.

Úgy rendeztük be a stúdiót, hogy otthonosan érezd magad, mert tudjuk, hogy ez kihat a végeredményre.

Az alapvető kényelem mellett (pl. mikrofonállvány magassága) számos egyéb módon könnyítjük meg a dolgodat. Többek között úgy effektezzük a hangodat, ahogy szeretnéd, de ezt a jelet nem rögzítjük, csak Neked küldjük vissza a fejhallgatóba. Ebből következik, hogy úgy hallod vissza magadat, mintha már nagyjából ki lenne keverve az acapellád, de bármikor tudunk módosítani rajta, hiszen a felvett jel csak egy pre-ampot és egy leveller kompresszort kap.

Már a felvétel közben is megmutatjuk, hogy nagy vonalakban hogy szólna a kikevert anyag, így egyből láthatod, hogy tetszik-e az irány.

Soha nem adunk két előadónak időben egymáshoz közeli időpontot, így teljesen kizárjuk a kapkodás lehetőségét.

Felvétel Árnyékkal 900x900

A felvételek Budapesten, a XV. kerületben készülnek.

A felvétel lépései

Mielőtt ideérsz, mi már mindent előkészítünk a Számodra. Betöltjük a zenei alapodat, beállítjuk a BPM-et, a hangnemet és még egy általánosan jól szóló felvételi láncot is összeállítunk, amit könnyen és gyorsan Rád lehet szabni.

A felvételeket Rigóczki Márton készíti, aki többek között arról ismert, hogy mindent 100%-osan készít el és maximálisan fókuszál az adott feladatra. A mikrofon, fejhallgató és egyéb eszközök beállítása mellett minden vendégünket egy pohár hűvös, szénsavmentes ásványvízzel várjuk, amely nagy segítség a felvételek során. Emellett mindig egyeztetünk, hogy van-e a kliensünknek bármiféle speciális igénye.

Van olyan kliensünk is, aki egy meleg teát és egy hideg sört kér a felvételhez.

Nagyon fontos, hogy nem kezdjük el azonnal a felvételt, hanem hagyunk időt ráhangolódni. Ekkor már Mártonnal leszel/lesztek a stúdióban, akivel átbeszéiltek az elképzeléseket és ráhangolódtok a projektre.

Dohányozni a stúdión kívüli erkélyen van lehetőség, így gyakorlatilag bármikor rágyújthatsz.

A felvételek rögzítése előtt beálltjuk a Számodra ideális mikrofonmagasságot, a fejhallgató hangerejét, a hangerőarányokat (a zenei alap és a hangod hangerőarányát), a felvételi jelszintet és a hangodon lévő effekteket.

Nálunk két effektlánc is használható szimultán, így könnyedén megoldható, hogy például a fejhallgatóban sok visszhanggal hald vissza magad, de a rögzített jelen csak egy kis preamp és leveller kompresszor legyen.

A technikai adottságok soha nem korlátoznak be!

Mindig kapsz visszajelzést és támogatást a felvétel készítése folyamán. Márton folyamatosan ellát instrukciókkal és végig vezeti a felvétel menetét, emellett pedig teljesen rugalmas, így az sem okoz gondot, ha a felvétel közben megváltozik a koncepció.

A felvétel folyamán az előre betöltött effektek segítségével gyorsan tud biztosítani Számodra egy olyan összképet, ahol azonnal hallod, hogy nagy vonalakban milyen lesz a végeredmény. Fontos kiemelni, hogy egyáltalán nem ciki ha sokszor hibázol, sőt, kifejezetten előnyös, hiszen ez jelzi, hogy mindent beleadsz amit tudsz és elviszed a projektet a határaidig.

Amennyiben utómunkát is rendelsz a felvétel mellé, vagy a választott csomag azt is tartalmazza, akkor már a felvételt követően elküldjük emailben, vagy messengeren (vagy rárakjuk a pendriveodra, ahogy neked a legkényelmesebb) az akkori verziót, hogy Te is hallgathasd egyből és írj/hívj bennünket, ha bármi eszedbe jut.

A keverés Expressz Rendeléssel 4 napot, anélkül 8-10 napot vesz általánosságban igénybe, viszont naponta tudjuk küldeni neked az újabb verziót, amennyiben igényled.

Azért nem ajánljuk, hogy az 1 nap alatt elkészült keverést publikáld, mert ez nagyjából 90%-os állapotú. Az ezt követő alkalmakkor mindig történik egy kis változtatás a zenén, hogy tényleg kiváló minőségű lehessen. Ezt egyben azért nem lehet elkészíteni, mert az emberi fül rövid idő után megszokja azt amit hall, onnantól kezdve pedig nem feltétlen tud objektív döntéseket hozni.

Áraink

Külső Projekthez
7900 Ft/óra

MRG Beats Zenei Alaphoz
5900 Ft/óra

Prémium Csomaghoz
2 óra ingyen, utána 5900 Ft/óra

Kérj időpontot egyszerűen és gyorsan!

Utómunka

Master-Mix-Master Kör

Mit jelent a Mixing és a Mastering?

Mixing

Ez az a fázis, ahol a nyers sávokat egymáshoz igazítjuk többek között effektek segítségével, beállítjuk a legideálisabb hangerőarányokat és kialakítjuk a sávok közötti egyensúlyt.

Itt dől el, hogy melyik sávok mennyire fognak dominálni a zenédben, mekkora lesz a sztereó tér, mekkora dinamikakülönbségek lesznek és melyik hangszer mekkora mélységet kap.

Mastering

A mastert arra az egy audio sávra készítjük el, ahol már minden értékes sáv megtalálható kikevert állapotban. Itt érjük el a végső, minőségi hangzást és itt kapjuk meg azt az érzést, hogy a sávok igazán egybe olvadnak és egy egészet alkotnak.

A hangzás mellett minden technikai feltételt biztosítunk. Ilyen például a mono kompatibilitás, kéretlen torzítás kiküszöbölése és a ditherelés is.

Így küldd el a sávokat

2x Mix-Master Kör

Mix

Minden sávot kidolgozunk úgy, hogy azok egymást kiegészítve a lehető legszebb hangzást eredményezzék.

Master

Megadjuk az audiónak a kellő hangerőt, sztereó teret, dinamikát és biztosítjuk a legmagasabb minőséget a publikáláshoz.

Mix-Master

A keverés elejétől a legvégéig mindent megteszünk, hogy a hanganyag minden szempontból kiváló legyen.

 • Utómunka

  Mix

  29,900 Ft
 • Utómunka

  Master

  14,900 Ft
 • Akció!
  Utómunka

  Mix-Master

  39,900 Ft

Utalványok

Ezek az utalványok tökéletes ajándékok minden zenével foglalkozó egyénnek.

Jönnek az ünnepek?
Közeleg az ismerősöd születésnapja?

Adj ajándékba zenés utalványokat, amelyek nem csak személyesek, de az illető pont az igényeihez mérten tudja felhasználni, ezáltal kihozva belőlük a maximumot és a lehető leginkább előre lendítheti velük a zenei karrierjét.

Segítség kell a döntéshez?

Tudjuk, hogy egy komoly döntés meghozásához mennyire jól jön egy segítőkész partner, aki mindenről azonnal tud tájékoztatni Téged.

Ezért biztosítunk Számodra segítséget, ami mindig a rendelkezésedre áll és a lehető leggyorsabban a lehető leghasznosabb támogatást nyújtja.